NEWAZA in Nederland - www.petersmid-jjif.nl

Go to content
LATEST NEWS
Jujitsu Newaza in Nederland

Opleiding
Scheidsrechter Newaza Jujitsu

Iedereen die graag wil starten met scheidsrechteren en lid is van de JBN en houder is van de blauwe band BJJ en/of traditioneel jiu-jitsu is welkom.
Opgave kan via de NSCJJ of via dit formulier (houder van witte band BJJ met 2 strepen kan ook meedoen, en wordt na afloop van deze cursus club-scheidsrechter niveau 1)

Wil je meer informatie over de cursus of over het scheidsrechteren in het algemeen. Doe dan een mailtje naar NSCJJopleidingen@jbn.nl
Als hoofdverantwoordelijke voor het opleiden van scheidsrechters in Nederland geef ik u de mogelijkheid voor het volgen van scheidsrechters opleidingen, en trainingen.

Opgave kan via het opgave formulier of via mail naar NSCJJopleidingen@JBN.NL
Promofilm wedstrijden van GroundfightIn deze film wordt een wedstrijdsysteem uitgelegd waaraan alle kinderen kunnen meedoen. Zowel de judoka als de jiujitsuka. Het kind kan al meedoen vanaf dat hij of zij op judo / jiujitsu zit.  Hij/zij voelt zich direct bij de ploeg horen.

Later zullen de kinderen waarschijnlijk gaan kiezen voor de volwassenere sporten judo, fighting jujitsu of newaza jujitsu. Misschien wel alle drie.

Back to content